האם בדקתם היטב את המנות שיוגשו באירוע שלכם לפני שבחרתם בהן? האם ערכתם להן את מבחן הטעם בלבד ואולי גם את זה לא? האם אתם מרגישים שלאורך כל תהליך הבחירה של חברת הקייטרינג לאירוע שלכם, ההחלטות שקיבלתם התבססו יותר על מה שאמרה לכם חברת הקייטרינג ופחות על ידע ותחושת בטחון מצידכם? אם כן, אתם לחלוטין לא לבד. רבים מהאנשים הנדרשים להפיק אירוע חתונה, בר או בת מצווה, ברית מילה, יום הולדת או כל אירוע אחר, מוצאים את עצמם מקבלים החלטות מבלי לעשות את כל הבדיקות הנדרשות, פשוט על בסיס האמונה שלהם בספקי השירות מולם הם עומדים.
האם יש לכם את הידע הנדרש לבחון את רמת וטיב השירות שאתם מקבלים?
דברים אלה נכונים לעניין הקייטרינג, הצילום, המוסיקה ואפילו המקום בו נערך האירוע, וההשלכות שלהם יכולות להיות מהותיות. האירוע שלכם יתקיים והוא יהיה כמו כל אירוע אחר, השאלה היא האם אתם עושים את הצעד הנוסף כדי שהוא יהיה יותר מזה. כך למשל, בבחירת שירות אסאדו קייטרינג לאירועים, ישנה חשיבות בבחינת שורה של פרמטרים שאותם אתם רוצים לוודא, כדי להבטיח שאתם לא מביאים סתם בשר אסאדו, אלא בונים את החוויה כולה. מה הם אותם פרמטרים? הנה כמה מן המרכזיים שבהם:
- גרילמן לאירועים – מי יגיש את הבשר מאחורי דוכן הגריל? האם יהיה זה מלצר בין 16 שמחפש עבודה בשכר מינימום, או גרילמן לאירועים שמכיר את עולם הבשר בכלל ואת עולם האסאדו בפרט, ויודע להפוך את עבודת הגריל לחגיגה אמיתית ואותנטית?
- תוספות – האם אתם עומדים מול חברת קייטרינג אסאדו המגישה את הבשר לצד תוספות רגילות מהמטבח הביתי, או שאתם בוחרים תוספות שמתאימות באופן ספציפי לבשר האסאדו?
- רטבים – האם הרטבים שהציעו לכם בחברת הקייטרינג הם אותם רטבים סטנדרטיים ומוכרים, שהולכים עם מנות המיינסטרים, או שניתנה לכם האפשרות לבחור רטבים ייחודיים ויוצאי דופן, שמותאמים ספציפית לבשר האסאדו?
- יינות – האם הוסבר לכם ההבדל בין סוגי היינות השונים, ומדוע יין אחד מתאים יותר לקייטרינג אסאדו יותר מאשר יין אחר?
- הגשה – האם ההגשה כוללת אלמנטים ייחודיים של תרבות האסאדו הדרום אמריקאית, ואשר מיועדים להבטיח מקסימום טעם ומקסימום חוויה, או שהמנה תוגש כמו כל מנה אחרת בצורת הגשה אישית או הגשת בופה סטנדרטית?
כאשר אתם בונים את האירוע שלכם, ישנם הרבה מאוד פרמטרים שעליכם לבחון, על אף שבדרך כלל לא יהיה בידיכם הידע המקצועי לבצע את הבחינה הזאת. ההסתמכות על חברת הקייטרינג היא טבעית ולגיטימית, אך חשוב מאוד שתלמדו מראש את הנושא, ועל פי הצורך, תשיגו לעצמכם איש מקצוע שיוכל לייעץ לכם, אם לא ברמה של ליווי צמוד, לפחות ברמה של ייעוץ חד פעמי, שיעניק לכם את כל המידע הדרוש לכם לקבלת החלטות ממקום של ידע ובטחון.
לפרטים ולהזמנות אתם מוזמנים לבקר באתרינו מאסטר מיט קייטרינג אסאדו לאירועים http://www.master-meat.com
כתובת אימייל: info@Master-Meat.com טלפון: 054-5-834045
אתם מוזמנים לעקוב אחרינו בפייסבוק
כתיבת תגובה