כמה פשוט – ככה טעים. ובריא. ומזין. ומשביע. הכוונה היא כמובן לכריכים, המילה שקבעה האקדמיה העברית לסנדוויץ’ (שכידוע נקרא על שם לורד סנדוויץ’, אציל אנגלי מהמאה ה-18, שנהג לשקוע במשחקי קלפים ובמקום לבזבז זמן על ארוחה שלמה היה מבקש שיביאו לו 2 פרוסות לחם עם משהו ביניהן) – ואכן כל תפריט כריכים הוא עולם ומלואו של אופציות קולינריות שניתן להתאים אותו לכל מטרה ובכל שעות היממה.
בהתאם, אספקת כריכים מוכנים היא שירות מבוקש מאוד, כשבאופן טבעי ניתן לבחור בין מגוון רחב של תפריטי כריכים אפשריים.
מתאים לכולם
אחד היתרונות הגדולים של תפריט כריכים הוא שהוא מתאים לכולם – שומרי כשרות יכולים לבחור כריכים כשרים, חובבי הבשר ייהנו מפסטרמה או סלמי, הצמחונים מכריכים חלביים עם גבינת עיזים או גבינת שמנת, המקפידים על בריאות ייהנו מכריכים שמכילים רכיבים מזינים במיוחד ודלי שומן וכולם גם יחד ייהנו מאוכל משביע וטעים מאוד.
סוגי לחמים עבור תפריט כריכים
תפריטי כריכים מציעים מגוון רחב של אפשרויות גם מבחינת הלחמים שמהווים את המעטפת של חגיגת הטעמים.
בין האפשרויות הנפוצות: לחם לבן, לחם דגנים, לחם קל, ג’בטה (מסוגים שונים), בייגל (מקמח רגיל או מלא, עם שומשום או בלעדיו) ועוד אופציה מעניינת היא בייגל קינמון – כך שניתן לגוון וליהנות בכל יום מחוויה קולינרית אחרת והכל בעלות משתלמת וללא טרחה מבחינתכם.
טעים לחך וגם נעים לעין
החברות האמונות על אספקת כריכים מוכנים מקדישות תשומת לב לא רק לשילובי טעמים מוצלחים ואהובים (למשל סלט טונה עם עגבניות ועלי בייבי, או אומלט ירק עם גבינת שמנת וירקות, או פסטרמה עם חומוס/טחינה ומלפפון חמוץ) אלא גם על הגשה מלבבת, שהרי אנחנו אוכלים עם הפה אבל עוד לפני זה העיניים טורפות.
כשמוזמן תפריט כריכים קל מאוד ליצור חגיגה גם לעיניים, שהרי בדרך כלל מוזמן מגוון רחב של כריכים שיוצרים ביחד שילובי צבעים.
גם בבית וגם בחוץ
יתרון נוסף של הקונספט של תפריט הכריכים הוא שמדובר במאכל נוח מאוד לאכילה, כך שהוא מתאים גם למקומות שבהם אופציית האכילה על צלחת פחות מתאימה – כשנמצאים בחיק הטבע (למשל ביום גיבוש למשרד) או במהלך ישיבה שמתמשכת ולא רוצים לעצור אותה אבל כן רוצים ליהנות מאוכל טעים.